Ajankohtaista

Yleisöluennot

01.04.2016

Osallistu Auronin asiantuntijoiden pitämille yleisöluennoille. Osallistuminen on helppoa, vaivatonta ja ilmaista. Jokainen luento on kestoltaan 30 min. Kyseessä on netin kautta tapahtuva luento. Osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden ja mielellään myös kuulokkeet.

Yleisimmät alaraajaongelmat
ke 13.4.2016 klo 12:00-12:30
Ilmoittaudu mukaan

Alaselän ja lantion toimintahäiriöt ja kiputilat raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen
ma 25.4.2016 klo 18:00-18:30
Ilmoittaudu mukaan

Pään alueen kivut ja purentahäiriöt
ke 11.5.2016 klo 18:00-18:30
Ilmoittaudu mukaan

Tenniskyynärpää – oireet, syyt ja hoito
ma 23.5.2016 klo 18:00-18:30
Ilmoittaudu mukaan

Iskias – oireet, syyt ja hoito
ke 1.6.2016 klo 12:00-12:30
Ilmoittaudu mukaan

Mistä niskakipu johtuu – oireet, syyt ja hoito
ma 13.6.2016 klo 18:00-18:30
Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa mukaan!

Uutta meillä Tikkurilassa ja Lahdessa

26.02.2016
Personal Trainer – palvelu
5 kerran valmennuspaketti tarjoushintaan nyt vain 314 € (norm. 450 €).
Personal training – valmennuksen tavoitteet voivat liittyvä esimerkiksi liikunnallisen elämäntavan aloittamiseen, kiinteytymiseen, painonhallintaan, ruokavalioasioihin tai uuden kuntoiluohjelman suunnitteluun.
Lisätietoja ja ajanvaraukset Auron Tikkurilan Kuntoasema p. 010 2921 320 ja Auron Lahden Fysteam p. 010 2921 250

Hyödynnä huikeat Auron OMT Keskus Citycenter Helsinki kampanjatarjoukset NYT!

16.02.2016
  • ILMAINEN LPG – koehoito 30 min
  • LPG – sarjakortit TARJOUS -30 %, esim. 5 x 45 min hoito 290,50 € (norm.415,00 €)
  • Lue lisää LPG: stä 
  • Henkilökohtainen kuntosaliohjaus 60 min VAIN 39,00 € (norm. 85,00 €)
  • Kuntosalikortit TARJOUS -50 % esim. 1 kk 29,00 € (norm. 58,00 €)
Ajanvaraukset p. 010 2921 200.
Auron OMT Keskus Citycenter
Keskuskatu 6 E, 5. krs
00100 Helsinki
Tarjoukset voimassa 12.3.2016 saakka. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin.

Painokevennetty seisoma-asennon- ja kävelynharjoittelulaite LiteGait Lahdessa

10.02.2016
Auron Lahden Fysteamissä on otettu käyttöön  uusi painokevennetty seisoma-asennon- ja kävelynharjoittelulaite LiteGait. Laitteen tukivaljaiden avulla voidaan keventää jaloille tulevaa painoa jolloin seisoma-asentoa ja kävelyn eri vaiheita on mahdollista harjoitella vaikka kävely ei muutoin onnistuisikaan.
Varaa tutustumisaika vaikka heti puh.0102921250.

Fysioterapiaketjun yrityspalkinto Raisioon

05.02.2016

Maanlaajuisen Auron-fysioterapiaketjun Vuoden ketjuyritys- tunnustus meni Raisioon Veto ja lepo Oy: lle.

Nopeasti valtakunnalliseksi laajentunut fysioterapiaketju Auron on myöntänyt Vuoden ketjuyritys- palkinnon raisiolaiselle Veto ja lepo Oy: lle. Vuoden ketjuyritys- tunnustus valitaan vuosittain Auron ketjun ohjausryhmän toimesta, jossa edustettuina ovat ketjun partneriyritykset.

Auron-ketjun myöntämän tunnustuksen palkitsemisperusteissa painotettiin Veto ja lepo Oy: n aktiivista toimintaa omalla alueellaan. Lisäksi raati arvosti sitä, että Veto ja lepo on tänä päivänä erinomaisesti ajassa mukana ja jonka tekemisen keskiössä on asiakaskokemus. Yritys on myös investoinut uusiin laitteisiin, joista esimerkkeinä Shockwave Chattanooga- paineilma ja PhysioTouch- alipaine hoitolaitteet.

– Tärkeintä meille on ollut saada verkostoitumisen tuoma hyöty suoraan asiakkaittemme ulottuville, sanoo toimitusjohtaja Piko Järvinen.

Tavoitteena ylivertainen asiakaskokemus

Yrityksen on perustanut Hanna Malmi 1975 ja vuonna 2015 se siirtyi siellä työskentelevien fysioterapeuttien omistukseen. Yrittäjien mielestä palveluyrityksen menestyksen avain on jatkuva kehittyminen asiakkaiden parhaaksi.

– Auron-ketjun tuoma laatutakuu ja huipputason koulutukset henkilöstön osaamisen ylläpidossa sekä ainutlaatuinen raportointijärjestelmä tuottavat meille ja viime kädessä asiakkaillemme lisäarvoa mm. parempana palveluna, Piko Järvinen kertoo.

Fysioterapiassakin ennalta ehkäisevä näkökulma nosteessa

Fysioterapiassa itse käyntikerrat ovat lyhentyneet ja painopiste on siirtynyt harjoitteluun erityisesti käyntien välissä sekä niiden jälkeen. Harjoittelu tutkitusti ehkäisee vaivojen uusiutumista.

– Oma Olonosturi on nettipohjainen järjestelmä, joka motivoi ja kannustaa harjoittelemaan sovittuina päivinä ja varmistaa parhaan lopputuloksen. Samalla se toimii asiakkaan ja fysioterapeutin yhteydenpitokanavana. Tämänkin välineen olemme saaneet käyttöömme ketjujäsenyyden kautta, Piko Järvinen sanoo.

Auron ketjun jäsenet ovat itsenäisiä suomalaisia yrittäjiä, joita yhdistää halu kehittää, kehittyä ja kasvaa asiakkaittensa parhaaksi. Auron-ketjulla on yhteensä noin 120 toimipistettä lähes sadalla paikkakunnalla. Auron-ketjun kokonaisliikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja ketjussa työskentelee 400 fysioterapian ammattilaista.

Lisätietoja:

Panu Kuusisto, toimitusjohtaja, Auron Oy, puhelin 050 2947

panu.kuusisto@auron.fi

Piko Järvinen, yrittäjä, toimitusjohtaja Veto ja lepo Oy, puhelin 02 4340550

piko@vetojalepo.fi

Auron Oma Olonosturi on uudistunut

20.01.2016
Auron Oma Olonosturi on työkalu, jonka olemme rakentaneet helpottamaan asiakkaan ja fysioterapeutin välistä yhteydenpitoa. Oma Olonosturin käyttö on helppoa ja löydät sieltä kätevästi itsellesi laaditut harjoitusohjeet. Työkalu toimii myös arkistona. Lisäksi voit lähettää fysioterapeutillesi viestejä vaikka harjoittelusi etenemisestä tai mistä tahansa harjoitteluun liittyvästä kysymyksestäsi. Olemme uudistaneet palvelua ja uudistetussa Oma Olonosturissa onkin monia uusia toiminnallisuuksia. Palvelu esimerkiksi motivoi sinua suorittamaan omaharjoitteesi paremmin kuin ennen. Lisäksi voimme lähettää ohjelmasi esimerkiksi videomuotoisena. Tämän lisäksi kommunikaatiokanava sinun ja terapeuttisi välillä on entistä parempi. Voit jakaa terapeuttisi kanssa helposti tietoa siitä miten harjoitteesi sujuvat.
 
Kysy lisää fysioterapeutiltasi!
 image (2)
Auron lahjoittaa vähävaraisille senioreille täydellisesti varustetun kuntosalin

Auron lahjoittaa vähävaraisille senioreille täydellisesti varustetun kuntosalin

17.12.2015

”Paras joululahja”, kommentoi asuntosäätiön asukas Vuokko Savolainen kuulleessaan uutisesta. Suomen suurin fysioterapiaketju Auron toteuttaa vähävaraisten lahtelaisten senioreiden pitkäaikaisen toiveen ja lahjoittaa Lahden vanhusten asuntosäätiön Lepolankadun asukkaille täysin varustellun kuntosalin. Joulukuun 18. päivänä klo 13-15 vietettävissä avajaisissa tarjotaan erilaisia lihasvoimatestauksia ja 22.12. ohjattua kuntosaliliikuntaa, joihin asuntosäätiön asukkaat voivat osallistua maksutta.

Sosiaali- terveysministeriön tulevaisuuskatsauksen (2014) mukaan iäkkäiden määrä kasvaa Suomessa kovaa vauhtia. Hallituksen rakennepoliittisen ohjelman tavoitteena on vähentää vanhusten laitoshoitoa ja lisätä kotiin annettavien palveluiden määrää. Senioreiden  terveydestä, toimintakyvyn turvaamisesta sekä henkisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä tulee entistä tärkeämpi tehtävä. Terve ikääntyminen vaikuttaa työurien pitenemiseen ja iäkkäiden osallistumiseen yhteiskunnassa. Samalla se parantaa ikääntyvien elämänlaatua, vähentää sosiaali- ja terveyspalvelujen tarvetta sekä vaikuttaa myös julkiseen talouteen. Vähävaraisilla vanhuksilla on rajoitetut mahdollisuudet ostaa ohjattuja liikuntapalveluita. Liikunta ja kuntoutus ovat kuitenkin juuri niitä tekijöitä, joiden avulla edesautetaan vanhusten mahdollisuutta asua kotona mahdollisimman pitkään.

Auron-ketju panostaa ikääntyvien kuntoutuspalveluiden kehittämiseen ja haluaa olla mukana senioreiden hyvinvointia edistävissä talkoissa.

”Haluamme olla mukana turvaamassa ikääntyvien ihmisten hyvinvointia ja vähävaraisten senioreiden omaehtoista asumista. Haluamme auttaa sellaisia senioreita, joilla ei olisi muuten varaa kuntoiluun. Kuntosalilla on myös tärkeä sosiaalinen vaikutus, siellä tavataan muita ihmisiä ja voidaan solmia uusia ystävyyssuhteita. Liian moni seniori erakoituu omaan asuntoonsa minkä seurauksena fyysinen kunto romahtaa”, kertoo Auronin toimitusjohtaja Panu Kuusisto.

”Auronilla on ollut toimintaa Lahdessa jo vuodesta 1968, tuntuu todella hyvältä voida toteuttaa nimenomaan Lepolankadun asukkaiden pitkäaikainen toive omasta kuntosalista”, Kuusisto jatkaa.

Lepolankadun asukkaat odottavat kuntosalia innolla:

”Kaikki ovat täällä hyvin tyytyväisiä. Olemme toivoneet kuntosalia jo pitkään”, kommentoi Asuntosäätiön Lepolankadun asunnossa asuva Vuokko Savolainen.

”En ole käynyt kuntosalilla aikoihin, sillä liikkuminen on hankalaa ja kaikki liikuntapalvelut ovat minulle kovin kaukana. Olisi todella mukavaa kokoontua muiden asukkaiden kanssa liikunnan merkeissä esimerkiksi iltapäivällä, jolloin on tyhjää aikaa”, Savolainen kertoo.

Lahden vanhusten asuntosäätiön toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen on myös tyytyväinen lahjoituksesta:

”Emme olisi pystyneet toteuttamaan tätä toivetta ilman Auronin lahjoitusta. Tämä on uskomattoman hieno joululahja”, hän kommentoi.

 

 Lisätietoja:

Panu Kuusisto, toimitusjohtaja, Auron Oy

050 2947

panu.kuusisto@auron.fi

Auron-ketjulla on yhteensä noin 120 toimipistettä lähes sadalla paikkakunnalla ja sen palvelut tavoittavat yli 95% suomalaisista. Auron-ketjun kokonaisliikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja ketjussa työskentelee yli 400 fysioterapian ammattilaista. Auronilla on käytössään ainutlaatuiset digitaaliset työkalut, joilla varmistetaan palveluiden läpinäkyvyys ja paras laatu. www.auron.fi

 

Juusan tarina elämän käännekohdasta

14.12.2015

 

Lehdistötiedote: Suomen suurin fysioterapiaketju Auron aloittaa yhteistyön lääkärikeskus Aavan kanssa tammikuussa 2016

08.12.2015

Fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisen hyvinvoinnin asiantuntija Auron aloittaa yhteistyön lääkärikeskus Aavan kanssa. Auronilla on maanlaajuinen palveluverkosto, joka kattaa yli 95 prosenttia suomalaisista.

Yhteistyön tavoitteena on luoda Aavan työterveys- ja muille asiakkaille laadukasta ja tasalaatuista fysioterapiapalvelua.

”Aava on merkittävä kansallinen toimija, jonka asiakkaille Auronin tarjoamat palvelut tuovat lisäarvoa. Pystymme pureutumaan muun muassa hoitosarjojen pituuksien tavoitteelliseen lyhentämiseen. Luomamme, uudet työkalut mahdollistavat myös ennaltaehkäisevien palveluiden tuottamisen”, luonnehtii Auronin toimitusjohtaja Panu Kuusisto.

Myös Aavan puolella odotetaan uutta yhteistyötä innolla:

”Olemme iloisia Auronin kanssa alkavasta yhteistyöstä. Yhteistyö laajentaa entisestään asiakkaillemme tarjottavia fysioterapiapalveluita”, kertoo Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio.

Auronilla ja Aavalla on molemmilla suomalainen omistuspohja. Yhteistyö vahvistaa Auronin johtavaa asemaa suomalaisten fysioterapiapalveluiden tuottajana.

Täysivaltaista ja ennaltaehkäisevää hoitoa uusilla työkaluilla

Suomessa tuki- ja liikuntaelinten ongelmat ovat toiseksi suurin sairauspoissaolojen aiheuttajista. Tämän päivän fysioterapia perustuu pitkälti asiakkaiden itsensä tekemiin harjoitteisiin hoitojaksojen aikana sekä niiden jälkeen. Säännöllinen harjoittelu ylläpitää hoidoilla saavutettuja tuloksia ja ennaltaehkäisee oireiden uusiutumista ja uusia sairauspoissaoloja.

Auronin kehittämä digitaalinen Oma Olonosturi -palvelu on työkalu, jolla kotiharjoittelu on tehty entistä helpommaksi, tavoitteellisemmaksi ja motivoivammaksi. Palvelun avulla asiakas saa harjoitteluohjeensa digitaaliselle tilille esimerkiksi videomuodossa.

”Palvelulla motivoidaan asiakas tekemään harjoitteensa ja siten varmistetaan hoitojakson paras mahdollinen tulos”, Kuusisto kertoo.

”Parhaimmillaan asiakas saadaan motivoitua jatkamaan harjoittelua hoitojakson jälkeenkin, jolloin työkyky säilyy ja uusien hoitojen tarve vähenee”, hän jatkaa.

Auron ketjun jäsenet ovat itsenäisiä suomalaisia yrittäjiä, joita yhdistää halu kehittää, kehittyä ja kasvaa asiakkaittensa parhaaksi. Auron-ketjulla on yhteensä noin 120 toimipistettä lähes sadalla paikkakunnalla. Auron-ketjun kokonaisliikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja ketjussa työskentelee 400 fysioterapian ammattilaista. www.auron.fi

Lääkärikeskus Aava on terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija vuodesta 1964. Aava on täysin suomalainen perheyhtiö ja yksi Suomen suurimmista yksityisistä terveyspalveluiden tarjoajista. Aavalla on kattava toimipisteverkosto Etelä-Suomessa, ja se huolehtii noin 73 000 henkilön työterveydestä Uudellamaalla, Tampereella ja Turussa. Vastaanottavia lääkäreitä on noin 600, ja he edustavat lähes kaikkia kliinisen lääketieteen erikoisaloja. Aavan työterveys- ja työhyvinvointipalvelut on yritysten ja organisaatioiden kumppani työkyvyn ja hyvinvoinnin johtamisessa. www.aava.fi

 Lisätietoja:

Auron Oy, Panu Kuusisto, toimitusjohtaja, puh. 050 2947, panu.kuusisto@auron.fi

Aava, Raija Tapio, toimitusjohtaja, puh. 010 380 3800, raija.tapio@aava.fi

 

Auron avaa kaksi uutta upeaa toimipistettä 4.1.2016

04.12.2015

Auron fysioterapeutit palvelevat asiakkaitaan ensi vuoden alusta entistäkin paremmin uusien toimipisteiden voimin. Auron OMT Keskus muuttaa Itäkeskuksessa uusiin tiloihin Kauppakeskus Itikseen ja täysin uusi toimipiste Auron OMT Keskus Citycenter avautuu Helsingin ydinkeskustaan Keskuskadulle.

AURON OMT KESKUS MUUTTAA, UUSI UPEA TOIMIPISTE KAUPPAKESKUS ITIKSEEN

Auron OMT Keskus muuttaa Helsingin Itäkeskuksessa ja avaa uusissa toimitiloissa Kauppakeskus Itiksessä 4.1.2016. Sijaitsemme lääkärikeskus Pikkujätin ja Aavan kanssa samassa kerroksessa. Sisäänkäynti tapahtuu Kauppakeskus Itiksen kautta tai suoraan Itäkadun puolelta.

UUSI UPEA AURON TOIMIPISTE HELSINGIN KESKUSTAAN

Auron Oy avaa uuden toimipisteen Helsingin ydinkeskustaan Citycenteriin 4.1.2016. Auron OMT Keskus Citycenter luo sijaintinsa, palvelutarjontansa ja tilojensa kautta erinomaiset mahdollisuudet asiakkailleen kokonaisvaltaisen ja monipuoliseen, huippuunsa viritettyyn fysioterapiaan. Toimipisteessämme on loistavat harjoittelumahdollisuudet niin kuntosalilla kuin pienryhmissä.

Huippuammattilaisten tiimimme tarjoaa laajan skaalan fysioterapia- ja hyvinvointipalveluja olipa kyse sitten kivun poistamisesta, toimintakyvyn, työkykyvyn tai liikkumisen edistämisestä, niihin liittyvien häiriöiden korjaamisesta tai vaikutusten tasaamisesta, myös ennalta ehkäisevästi.

Meille on jatkossakin helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, taksilla tai omalla autolla.

Ajanvaraus keskitetysti p. 010 2921 200, nettiajanvaraus avataan joulukuussa.

Lämpimästi tervetuloa uuden ajan fysioterapiakeskuksiin!